Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. |  + 389 2 24 61 108 | + 389 2 52 11 200 | + 389 75 446 395

-Софтвер за капитација за приватни здравствени установи, КА-СОФТ КАПИТАЦИЈА
-Софтвер за лабаратории, КА-СОФТ ЛАБАРАТОРИЈА
- Софтвер за специјалистички ординации, КА-СОФТ СПЕЦИЈАЛИСТ
- Медицински софтвер за болници и клиники
- Специјален софтвер според потребите на крајниот корисник

Facebook Image