Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. |  + 389 2 24 61 108 | + 389 2 52 11 200 | + 389 75 446 395

agilechart

Изработуваме специјализиран апликативен софтвер од најразлични области спрема потребите на корисникот. Софтверот се изработува во согласност со најсовремените технологии. За развој се користат JAVA и Net платформите, за сместување на податоците се користат PostgreSQL, MySQL и MSSQL, релационите бази. Софтверот може да се извршува на Windows или Linux платформа како Desktop апликација или пак решението може да биде Web ориентирано преку користење на соодветен Application сервер. Поради одличната работа ја добиваме довербата на голем број државни и приватни клиенти.

 Facebook Image