Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. |  + 389 2 24 61 108 | + 389 2 52 11 200 | + 389 75 446 395

 СЕРВЕРИ

 


Ако имате cialis generique потреба од два компјутери сигурно Ви се познати овие два проблеми;имате многу удвоени и не сихронизирани податоци,не стигаат email,документите ги разменувате на USB,печатачот е поврзан кај колегата,интернет има само на едниот компјутер,податоците  ви се избришале....Серверите на HP се синоним на моќност и доверливост кога станува збор за тој тип на производи...бидејќи се едноставни за поседување и управување.Категорија: ИКТ опрема
Facebook Image