Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. |  + 389 2 24 61 108 | + 389 2 52 11 200 | + 389 75 446 395

Компјунет Инженеринг

www.compunet.com.mk
www.ka-softplus.com.mk

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

02/ 52 11 200
02/ 24 64 108
075/ 446 395
076/ 468 017

Компјунет Инженеринг - Ваш партнер во светот на Информатиката,Автоматиката и Телекомуникациите

Facebook Image