Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. |  + 389 2 24 61 108 | + 389 2 52 11 200 | + 389 75 446 395

Нудиме телекомуникациски услуги базирани на пренос на глас преку Интернет (Voice over IP- VoIP). Оваа технологија обезбедува меѓународни телефонски разговори по значително пониски цени од цените кои ги нудат класичните телеком оператори. За услугата не се плаќа месечна претплата туку се купува кредит чие време на искористување не е временски ограничено. Корисникот во секој момент може да ја провери состојбата на кредитот и да добие детална сметка за направените разговори во даден временски период.

Facebook Image