Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. |  + 389 2 24 61 108 | + 389 2 52 11 200 | + 389 75 446 395

Технолошки услуги


- Изработка на веб сајтови
- Хостирање на веб домени
- Проектирање и изведба на компјутерски жичани и бежични мрежи
- Проектирање и изведба на VPN мрежи
- Проектирање и изведба на VoIP IP PBX
- Проектирање и изведба на телефонски инсталации и поставување на локални телефонски централи
- Проектирање и изведба на системи за видео надзор
- Проектирање и изведба на системи за контролиран пристап
- Проектирање и изведба на системи за регистрација на работно време

Facebook Image