Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. |  + 389 2 24 61 108 | + 389 2 52 11 200 | + 389 75 446 395

Продажба на опрема

-Сервери
-Десктоп компјутери
-Принтери
-Мултифункциски уреди
-Мрежна опрема
-Телефонски централи

Продажба на апликативен софтвер
-Софтвер за капитација за приватни здравствени установи, КА-СОФТ КАПИТАЦИЈА
-Софтвер за лаборатории, КА-СОФТ ЛАБОРАТОРИЈА
-Софтвер за специјалистички ординации, КА-СОФТ СПЕЦИЈАЛИСТ
-Медицински софтвер за болници и клиники
-Специјален софтвер според потребите на крајниот корисник
Продажба на потрошен материјал
-Тонери за ласерски принтери
-Кертриџи за инк-џет принтери
-Хартија
Продажба на системски софтвер
-Microsoft Windows
-Microsoft Office
-Autocad
-Bitdefender Antivirus

Facebook Image