Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. |  + 389 2 24 61 108 | + 389 2 52 11 200 | + 389 75 446 395

Преку консултативните услуги од областа на Информатиката и Телекомуникациите, даваме совети како најдобро да се користат Информационо-телекомуникациските технологии за достигнување на поставените бизнис цели. Во соработка со Вас, преку унапредување на Информационо-телекомуникациските технологии во Вашата компанија, се обезбедува значително зголемување на продуктивноста и намалување на трошоците.Поврзувањето на Интернет корпоративната информатичка мрежа го зголемува ризикот од несакани и неовластени упади во системот. Нашите експерти помагаат при проценка на ризик, идентификација на сигурносни пропусти, креирање и имплементација на Архитектура за Информациона сигурност.

Категорија: Услуги
Facebook Image