Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. |  + 389 2 24 61 108 | + 389 2 52 11 200 | + 389 75 446 395

Фирмата Компјунет Инженеринг  започна со работа во 1999 година. Во изминатиов период фирмата значително ја зголеми дејноста преку зголемување на палетата на производи и услуги од областа на Информационата технологија и Телекомуникациите. Преку следење и проучување на најновите технолошки достигнувања настојуваме да обезбедиме ефикасна Информациона и Телекомуникациска подршка за бизнис процесите на нашите клиенти.
 
Производи и услуги групирани но не и ограничени на:
- Изработка на апликативен софтвер
- Одржување на ИТ системи
- Консултантски услуги
- Продажба на ИТ опрема и софтвер
- Технолошки услуги
- Телекомуникациски услуги
Компјунет Инженеринг - Ваш партнер во светот на Информатиката,Автоматиката и Телекомуникациите.

Компјунет инженеринг
Жиро сметка: 300000002356360, Комерцијална банка АД Скопје
Жиро сметкa: 210052786270121, Тутунска банка АД Скопје 
ДБ МК4013999109267
Facebook Image