Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. |  + 389 2 24 61 108 | + 389 2 52 11 200 | + 389 75 446 395

При одржување на ИТ системи ги превземаме сите активности потребни за правилно функционирање на информациониот систем на клиентот. Одржувањео подразбира отклонување на сите настанати проблеми, превентивни мерки кои спречуваат појава на проблеми и предлози за унапредување на Информациониот систем на корисникот. Со тоа се добива Информационен систем кој обезбедува доверливост, достапност и интегритет на податоците.За реализација на овие услуги од наша страна ќе бидат ангажирани високо стручни лица со долгогодишно искуство кои ке бидат достапни телефонски или во просториите на корисникот во зависност од потребата. Со ова добивате партнер од ИТ областа кој го познава Информациониот систем на корисникот, го унапредува истиот и ги отклонува сите настанати проблеми.Овие услуги ја елиминираат потребата од вработување на високо стручни ИТ кадри за кои треба да се издвојат значителни средства, а се добиваат истите услуги.

Категорија: Услуги
Facebook Image